Blogi muutti tänne. Miksikö? Taasko? Mitä pirua ja pentelettä? Asia on nyt niin, arvoisat hyypät, että Yök:n (Se ei ole yök, se on yö koo - muutenhan se taipuisi "Yökin") tietokanta Sarkasmi.netissä otti ongelman ja koska en näköjään osaa olla ilman blogia, täytyi tehdä uusi. Koska Vuodatuksen ulkoasusysteemi vaihdettavine blogipohjineen on kätevä ja minulle tuttu ja ihmiset tekevät vaihtelevia pohjia siihen, päädyin Vuodatukseen, olipa Almamedia tehnyt siitä millaisen mafiapuljun hyvänsä. Ja vaikka siinä ei tags-juttua olekaan. Olisi ollut kiva jos moinen olisi löytynyt, mutta minkäs teet.

Jos runoilisi vähän uuden version toimenkuvasta.

Yök:ssa on tästä lähtien myös suhrailuja, eli randomeja kuvataideväännöksiä. Tämä ei ole mikään luonnos- tai taideblogi, mutta jotain keskeneräisiä ja kirjoitushetkellä ajankohtaisia väännöksiä, esiteltäviä juttuja ja sen sellaisia saatan tänne joskus laitella. Muuten meno pysyy aika samana.

Kategooriat tosiaan on "Suhrailut", johon tulevat kaikki kuvia sisältävät asiat, "Laulelot", johon kuuluvat laulunsanoiksi tarkoitetut kirjoitukset, "Riimeilyt", eli pakollinen runouden kategoria, "Elollisuus", eli normaalia elämää kuvaavat tekstit sekä "Ilmoitusluontoista", jonne tulevat kaikki ilmoitusluontoiset potaskat mm. muutoista sun muista scheisseilyistä. Saatan ehkä tehdä vielä yhden taikka kaksi lisää jos hoksaan informoida joistakin jännistä asioista ja aivoituksista teitä mahdollisia lukijoita, saa nyt nähdä.

Mainostaa tätä saa, itsehän mainostan ihan mitä haluan (hähää), sen mukaan mistä satun tykkäilemään.