Varastin Lauran blogista. Se oli vienyt jostakin muualta mistä oli saanut ottaa ken tahtoo moisen.

1. Sijainti?
V: Asunto. Ikkunan vieressä, keittokomeron pöydän ääressä. Istun Hesburgerista viidellä eurolla ostetullä ylijäämätuolilla.

2. Opiskelu/työpaikka?
V: Kiimingin ruokailupainotteinen lukio.

3. Vaatetus?
V: Musta random paitasysteemi, violetti t-paita, musta hame jossa jotain randomeja pitsihärpellyksiä, violetit sukkahousut, mustat tekonahkasaappaat, punamustaharmaa kasarikaulahuivi, isot ja haalistuneet korvarenkaat, rannekello.

4. Olotila?
V: Ding dong hila hila zwai HII! Eli jotakin sekavaa, randomiloista (ei randomi-loista vaan random iloista!), anti-inspiroitunutta mutta jännää, mielenkiintoista, rannesärkyistä ja ehdottoman rakastavaa.

5. Musiikki?
V: Naapurin pyykikoneen ääntä kuuluu yläkerrasta. Onpa muuten ihme, että olen koneella enkä kuuntele musiikkia! Se johtunee siitä, että vähän aikaa sitten loppui tuo seedeesoittimeeni survoma levykäinen, Jethro Tullin Living in the Past. Yksi kaikkien aikojen inspiroivimpia levykäisiä, sanon ma.

6. Ärsytys?
V: Mikäpä minua ärsyttäisi kun on pitkä viikonloppu edessä, koeviikko lähes takana (enää musiikin koe jäljellä ja vaikka se on hermostuttava, en aio ärsyyntyä siitä), kokeet menivät semihyvin kaikki (tai ainakin nyt tuntuu siltä) ja muutenkin menee aika mainiosti. Korkeintaan se, ettei tilaamani iPod Nano ole vielä saapunut, laskee vähän mielialaa muttei sekään varsinaisesti ärsytä.

7. Ilon aihe?
V: Kaikki mahdollinen. Iloitsen elämästä ja tyypeistä jotka ovat kivoja ja muutenkin tästä seesteisestä olotilasta joka meilessäni vallitsee.

8. Ihastus?
V: En kommentoi.

9. Ajatus?
V: En ajattele mitään konkreettista jonka voisi laittaa lauseeksi. Ajattelen sitä, miltä eräs ihminen näyttää.

10. Mieliteko?
V: Juoda kahvit ja kuunnella joku hyvä vinyyli. Ei ole mahdollista, koska en ole ollut niin kiltti että olisin jo saanut vinyylisoittimen joululahjaksi. Opiskelijallahan siihen ei ole nyt varaa kun pitää kitaraankin säästää.

VIIMEISIN:

1. Humala?
V: Olen ollut tarpeeksi humalassa syntymästäni lähtien, joten mitäpä tuota turhilla alkomahööleillä ruokkimaan.

2. Automatka?
V: En muista, sillä kuljen yleensä kävellen.

3. Kalenterimerkintä?
V: En jaksa mulkaista almanakkaa, mutta se on varmaan "ENKUN KOE!" ja se on ollut tänään.

4. Elokuva?
V: En muista mitä olen kytännyt. Viimeisin DVD kuitenkin oli Twin Peaksin ekakauden kolmoslevy.

5. Tekstiviesti?
V: Jos ei lasketa Fonectan mainosta joka tuli kymmenisen minuuttia sitten, ei minulle ole tullut tekstiviestejä aikakausiin. Tosin pari päivää sitten emosen serkku lähetti terveisiä Kanarialta. Siellä näytti olevan aurinkoista ja lämmintä sen lähettämän kuvan perusteella. Itsehän vastasin samalla mitalla lähettämällä terveisiä lokaisesta ja sateisesta Suomesta. Äitin serkku nimittäin asuu ite Ruåtin maalla.

6. Lääkäri/sairaalakäynti?

V: Eipä siitä monta viikkoa ole, kun kävin otattamassa verikokeen. Perusverenkuva, trombosyytit koholla mutta muut arvot olivat kohillaan.


7. Ostos
V: Kai joku maitopurkki tai vastaava peruselintarvike. Eikä siitäkään ole kauan kun tilasin sen iPodin. Eikä siitä kun tilasin Horrorpopsin Kiss Kiss Kill Kill -cd:n sekä Nenan nimikkolevykäisen.

8. Matka?
V: Pudasjärvelle porukoiden luokse se oli. Viikko sitten kaipa.

9. Pettymys?
V: Pessimisti ei pety! No joo, ei petykään mutten aina ole pessimisti. En tosin ole varsinaisesti pettynyt pitkiin aikoihin, sillä tämä leijuva olotila ei anna pettymyksille sijaa. Omituista, mutta hauskaa.

10. Unohdus?

V: Unohdin viimeksi sen minkä olen unohtanut viimeksi.


LEMPI:

1. Jogurtti?
V: Kahvi ja mustikka. Uuniomenakin on ihan jees aina välillä.

2. Tupakkamerkki?
V: En harrasta sellaisia.

3. Piirretty elokuva?
V: Mikä tahansa visuaalisesti hieno.

 
4. Itsetehty ruoka?
V: Hirvikäristys. Sen kaveriksi vielä kotikaljaa niin a vot!

5. Rakkauslaulu?
V: En juuri kuuntele lyriikoita, joten en osaa oikein sanoa.

6. Auto?
V: Vauxhall Viva. Seitkytluvulta.

7. Sunnuntain viettotapa?
V: Mikä tahansa mukava. Vaikkapa akvarelleily musiikkia kuunnellen.

8. Levyn kansi?
V: Joku tyylikäs vinyyli.