Juu-u, täällä on ollut aika hiljaista. Se johtuu monista syistä. Päälimmäisenä ei ole tällä kertaa se iänikuinen laiskuus, vaan se iänikuinen väsymys. Koulu on mahdottoman väsyttävää ja näyttää, etten totu siihen ikinä. Alkuviikosta sitä zombeilee vielä viikonlopun jäljiltä, siivoaa itsensä hengiltä ja yrittää kestää luvattujen ja ei vielä tehtyjen töiden aiheuttamia paineita. Loppuviikosta on jo opiskelun, taloustöiden ja liikunnan rampauttama eikä pysty enää kuin hädin tuskin käymään suihkussa ja vöhnyämään petiä kohden. Runoja olen kuitenkin kirjoittanut, ja maalannut yhden akverellin. Sain myös eilen openCanvas Plussan (tosin version 4.5.18 tai jotain, en nelipilkkukutosta mikä oli edellisessä koneessa) ja olin siitä aika hypettävässä tilassa. Se saattoi olla myös toissapäivänä, en muista.

Olen kuunnellut paljon musiikkia ja jutellut ihmisten kanssa. Ihmiset koulussa ovat tosi kivoja ja minusta tuntuu, ettei tulevista noin kolmesta vuodesta tule yhtä yksinäisiä ja ankeita ja ongelmaisia kuin edellisistä, sillä ilmapiiri ja meininki on uudessa koulussa niin erilaista. Ja tällä kertaa olen tutustunut moniin mukaviin ihmisiin. Kämppäkin on kiva, eikä ole tahoja jotka aiheuttaisivat ärsyynnystä vaikkapa siksi, etten ole siivonnut tai pedannut sänkyä tai tyhjentänyt tiskikonetta. Vaikka kämppä on kyllä puhdas, tavarat lojuvat joskus ympäri keittiönpöytää. Tiskikonetta en edes omista, vaan joudun hinkkaamaan astiat puhtaaksi harjalla käsin, joskin se on kiva vihreä harja ja astioita tulee yhdellä ihmisellä aika vähän. Kivoin on ehkä sohva. Se on täydellinen pehmeydeltään: ei liian kova, jotta siinä ei olisi mukava lötkytä, muttei myöskään liian pehmeä jotta siitä olisi hankala päästä poies. Se on myös sopivan kokoinen.

Tänään lähden myymään lippuja. Toivottavasti muistan luonnoskirjan. Lakkasin kynnet punaisiksi, ovat rumat koska lakkasin huonosti, rannekoru on vihreä. Meikattu naama tuntuu omituiselta, kun en yleensä meikkaa. Vedän vaan korallihtavanruskeahkot rajaukset, jotta silmät näkyisivät lasien takaa. Olisi vaan joku joka kyttäilisi niitäkin, keh.

Menee aika mainiosti. On jopa mustikkapiirakkaa ja kahvia.