Kokeet saatiin. Kirjoittamiseen ei kai oikeasti olisi  aikaa, ei sitä koskaan ole, mutta nyt raahauduin ja vähän niin kuin pakottauduin tekemään moisen. Ettei taas käy niin että olen kuukauden kirjoittamatta yhtään mitään.

Tosiaan. Tänään saatiin kokeet sun muut krääsät koulusta poies. Kokonaisuudessaan eka jakso meni mahtavasti, huonoin numero oli kasi (liikunta, fysiikka). Parhaiten meni psykologia, äidinkieli ja kuvis. Eli juuri ne mitä tulen tarvitsemaan eniten näistä mitä ekassa jaksossa oli... Seuraavalla koeviikolla olisi ohjelmassa matikkaa, yhteiskuntaoppia, lisää saksaa, musiikkia, englantia, biologiaa...

Tänään oli koulussa tyypillinen ihan jees -päivä, paitsi että hyppytunti meni siinä kokeensaantiruljanssissa. Musiikintunnilla soittelin jotain rumpuhommia (sellaisia kääpiä kaksiosaisia juttuja jotka ala-asteellakin oli) ja kuorossa lauleloin huonosti. Kurkku oli kipeä niin kuin se aina on.

Tein tomaattikeittoa. Se on vallan ihanaa. Melkein yhtä ihanaa kuin siivo keittiössä. Ah. Nautinnollista olkoon siivoaminen tai kuoleudun. Tekisi mieli jatkaa akvarellia jonka aloitin aamulla vaikka se on pieni ja ruma. Yhyyängst. Pitäisi siivota. Ja kattoa tuliko läxernoja.